Teknolog i PST

Utvikling av fremtidsrettet teknologi er avgjørende for at PST skal kunne løse sitt samfunnsoppdrag. Til det trenger vi dyktige teknologer med på laget.

Vil du jobbe hos oss? Akkurat nå er vi er på jakt etter:

- erfarne teknologer som vil få ansvar for å utvikle, innføre og vedlikeholde PSTs systemer innen teknisk innhenting og bearbeiding, data lake og integrasjoner. Les mer og søk her

- tekniske etterforskere som spesialiserer seg på å innhente og sikre digitale spor og gjennomføre datatekniske undersøkelser som kan bidra til å forhindre terror og spionasje. Den ene av stillingene er en politioverbetjent-stilling og krever politibakgrunn og den andre er en sivil stilling som overingeniør/senioringeniør eller rådgiver/seniorrådgiver

- nyutdannede teknologer med stor interesse og nysgjerrighet for ny teknologi og dens muligheter. Som Tech Graduate hos oss får du mulighet til å delta i forebyggende arbeid, spesialoperasjoner og etterforskning. 
Les mer og søk her

- vi trenger også Tech Lead for PSTs operative systemer, og som ønsker å lede den tekniske avdelingen hos oss. I stillingen vil du få ansvar for å koordinere de ulike teamene samt være faglig leder for systemutvikling.
Les mer og søk her

Møt to av våre ansatte i videoene under:

Har du lyst på jobb i PST? Les mer her og få oversikt over alle ledige stillinger